South Park Tampere

INFO

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Eteläpuisto, 33200 Tampere

South Park järjestetään Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevassa viihtyisässä Eteläpuistossa Pyhäjärven rannalla 8.-9.6.2018.

Kävelymatka linja-autoasemalta alueelle kestää 5-10 minuuttia, rautatieasemalta noin 15-20 minuuttia. Suosittelemme saapumaan paikalle kävellen, pyörällä, tai julkisilla. Alueella ei ole ilmaisia parkkipaikkoja. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: www.finnpark.fi

Tampereelle pääsee kätevästi junalla (www.vr.fi) ja bussilla (www.matkahuolto.fi / www.onnibus.fi). Tampereen keskustan alueella on helppoa kulkea bussilla. Sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Tampereen Aluetaksi Oy on tapahtuman virallinen taksikumppani, puh. 0100 4131. Tampereen Aluetaksi jättää ja noutaa asiakkaat sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä.

KARTTA

Klikkaamalla karttaa saat sen suuremmaksi.

MAJOITUS

Erilaisista majoitusvaihtoehdoista Tampereella saa kätevimmin tietoa Visit Tampere -nettisivuilta www.visittampere.fi

IKÄRAJAT

Festivaalialue on ikärajaton. Alueella on erilliset anniskelualueet ja VIP-alue, jotka ovat K-18. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta maksavan vanhemman seurassa. Tapahtumaan on myynnissä myös myös päiväkohtainen lastenlippu. Lippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle huoltajan seurassa.

LIPUT JA RANNEKKEET

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto aukeaa molempina festivaalipäivinä tuntia ennen porttien aukaisua, eli perjantaina 8.6. klo 13.30 ja lauantaina 9.6. klo 12.30.  Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Rannekkeella on mahdollisuus poistua välillä alueelta.

Lippuja voi ostaa myös pääportilta, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty (VIP-liput loppuunmyyty). Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen porttien aukaisua, eli perjantaina 8.6. klo 13.30 ja lauantaina 9.6. klo 12.30. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

TAPAHTUMA-ALUEEN PALVELUT

Alueella on erilliset anniskelualueet (K-18), ruokakojuja ja muita myyntipisteitä.

SOUTH PARK STREET FOOD -RUOKAKYLÄ

South Park Festivaaleille rakentuu tänäkin vuonna maukas ja monipuolinen street food -ruokakylä, jonka maittavassa tarjonnassa näkyvät tamperelaiset lähituottajat. Kasvisruoka ja vegaaniset herkut ovat myös tänä vuonna nostettu tärkeään asemaan ruokakylän tarjonnassa.

POPPAMIES BURGER BEAST FOOD TRUCK

Poppamies Burger Beast Food Truck pamauttaa tiskiin festareiden hoteimmat BBQ-kastikkeilla höystetyt burgerit. Burger Beastin listalta löytyy mm. Smoky Apple BBQ Pulled Pork burgeria, Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. Tamperelaisen Poppamiehen mahtavat kastikkeet kruunaavat Royal Bakeryn Briossiin valmistetut artesaani burgerit, joiden välissä komeilee Teivon Lihan valmistama 150g black angus härkäpihvi. MMMRRRRRR! Ja ei kun syömään!

(laktoositonta ruokaa ja pyynnöstä gluteenittomia burgereita)

STREET PITAS FOOD TRUCK

Street Pitas -katuruokavaunu tarjoilee raikkaan tuulahduksen Välimeren makuja South Parkiin Tamperelaisella twistillä. Falafelien, kana- ja härkäkebabin lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat tuoreet salaatit, chili ja korianteri. Mahtavat pitat on meille leiponut tamperelainen artesaanileipomo Royal Bakery ja pitojen täytteenä käytetään lähialueen tuottajien herkkuja.

(Laktoositonta ruokaa ja pyynnöstä gluteenittomia salaatteja)

BEEF&PORK FESTIVAL GRILL

Tuhtia Black Angus Kebabia, mureaa Pulled Porkia vai makoisaa maalaispyttipannua valmistettuna Mattila Bros. savukinkusta? Kaikki lihanhimoiset festivaaliasiakkaat voivat suunnata kohti Beef&Pork Festival Grilliä.

(laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

HÄRKIS® VEGETARIAN STREET KITCHEN

Festarikesän kuumin uutuus Härkis® Vegetarian Street Kitchen tarjoilee mahtavat täysin vegaaniset tuunatut festariherkut. Tule nautiskelemaan muun muassa muhkeaa Härkis®burgeria, Chili con Härkistä® tai uutta haastajaa perinteisille makkaraperunoille; Härkis®-Pekkistä!

(vegaanista ja siis täysin maidotonta ruokaa, osa annoksista on gluteenittomia)

KARINIEMEN FOOD TRUCK

Kariniemen goes street food! Kariniemen food truck tarjoilee maukkaat ja rapsakat ”fried chicken” -kanaherkut. Kotitilan 100%:sti kotimaiset kanaherkut sisältävät muun muassa maukkaan kanaburgerin, erilaiset finger food -annokset talon omien dippikastikkeiden ja erikoisranujen kera sekä raikkaan kanasalaatin.

(laktoositonta ruokaa)

BUTCHER’S HOT DOGS FOOD TRUCK

Artesaani hodareita lihaisalla twistillä. Maukkailla Maakareilla®, suussa sulavalla kyljellä ja fresseillä täytteillä tuunattuja hodareita, jotka kasataan artesaanileipomon muhkean hodarisämpylän väliin. Best meat from your Butcher!

(laktoositonta ruokaa)

LÖFBERGS STREET FOOD CAFE

Mitä olisikaan riemukas festaripäivä ilman ihanaa luomu tummapaahtokahvia? Löfbergs Street Food Cafe tarjoilee tummapaahtokahvin kylkeen myös artesaanileipomon leivonnaiset ja ruokaisat täytetyt sandwichit hymyilevällä palvelulla. Ota aikaa itsellesi, ota Löfbergs -kahvihetki!

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.southparktampere.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #southparktre

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on yleisesti melko helppokulkuinen. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Kysyttävää esteettömyysasioissa? Ota yhteyttä osoitteeseen: festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin aiheeksi South Park.

NARIKKA

Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 €.

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva. Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oma alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Alueella on vesipiste, jossa voit täyttää pulloa. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

* järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
* läppärit ja padit
* sateenvarjot
* polkupyörät
* lasipullot (riippumatta sisällöstä)
* retkituolit
* alkoholituotteet
* huumaavat aineet
* ampuma- ja teräaseet
* monitoimityökalut
* räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
* paksut ketjut
* muut lyömäaseet
* eläimet
* selfiekepit
* julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
* yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
* liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksia.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysellä narikasta. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen seuraavana arkipäivänä Suomen Löytötavarapalvelulle. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 10-18, 0600 03394 (1.98€/min+pvm)

Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31
33210 Tampere

YHTEYSTIEDOT

JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?
Ota yhteys festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin aiheeksi South Park.

MYYNTIPAIKAT
info(a)myyntipaikat.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Sarianna Matikainen
sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi

MARKKINOINTI
Sinikka Långström
sinikka.langstrom(a)nelonenmedia.fi

YRITYSYHTEISTYÖ
Valtteri Autero
valtteri.autero(a)ncdpro.fi
044 2407342

MEDIA
Taija Holm, ProPromotion Oy, taija(at)propromotion.fi
Akkreditointi on avoinna täällä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.